Kövess:

Google és Facebook kampányok

 Google és Facebook kampány stratégiák


google és facebook kampányok
Miért kell a stratégia? S miért nem elég, ha csak Post-olsz és Hirdetsz?

- Ha a múltba nézel, csak nosztalgiázol, vagy szomorkodsz, és passzívvá leszel.

- Ha a jelen foglalkoztat, mindig problémákat oldasz meg! Benne vagy a mókuskerékben, bár sohasem állsz meg, nem úgy haladsz, ahogy szeretnéd.

- Ha a jövőbe nézel, aktív leszel és elindulsz a céljaid felé, s akkor tervezel! S így érezni fogod, ahogy haladsz.

Pontosan ezért, mert a stratégia a jövőbe mutat, a stratégia kialakítása és alkalmazása fontos feltétel a vállalkozás sikeres működéséhez. A stratégia irányt mutat a vállalkozás számára, hogy hogyan válasszon a piaci lehetőségek közül, és miként használja azokat ki. A stratégia segítségével egy vállalkozás képes lesz befolyásolni a környezetét, hozzájárulva ezzel az üzleti kockázat csökkentéséhez és a veszélyek elhárításához. 

A stratégia megvalósításához pedig elengedhetetlenek az aktuális kampányok, mert a kampányok azok, amik összekötnek a jövővel, amik kibontják a stratégiát.
  

 Facebook éves stratégia és koncepcióFacebook stratégia
1. Mára a Facebook az egyik legolcsóbb vevőszerző csatorna!
 
2. Azonban csak egy jól felépített stratégiával építhetsz valódi vásárló közönséget.

3. Mi segítünk neked kidolgozni ezt a stratégiát, sőt a megvalósításához a folyamatos Kampány menedzsmentet is kedvezményesen végezzük el 1 évig!

4. A megrendelés hónapjától kezdve, a Stratégia kidolgozása mellé, ha 1 évre választod a Tartalom és Kampány menedzsmentet, akkor 35% kedvezményt kapsz annak díjából. Így többet - nettó 75.432 forintot - spórolsz meg 1 év alatt, mint amibe a stratégiaalkotás kerül.
 

Online rendelés
Facebook kampányok megrendelés
5. Az éves Facebook stratégiatervezéshez ajándékba kapsz 12 darab Facebook fejlécet is, aminek alapján az adott hónap kreatív anyagait sokkal könnyebben meghatározhatod.


Mi pontosan ezért, hogy valóban hatékony legyen, javasoljuk, hogy válaszd még most a Facebook stratégiatervezést!

 Google Kampányok éves stratégia 


Google Adwords
1. Mára a Google Adwords az egyik leghatékonyabb vevőszerző csatorna!
 
2. Azonban csak egy jól felépített stratégiával építhetsz a honlap látogatóiból elkötelezett vevőket.

3. Mi segítünk neked kidolgozni ezt a stratégiát, sőt a megvalósításához a folyamatos Kampány menedzsmentet is kedvezményesen végezzük el 1 évig!

4. A megrendelés hónapjától számítca, a Stratégia kidolgozás mellé, ha 1 évre választod a Google Kampány menedzsmentet, akkor 35% kedvezményt kapsz annak díjából. Így - nettó 66.142 forintot - spórolsz meg 1 év alatt, ez több mint a stratégiaalkotás díjának 60%-a.
 
Google Adwords
Google kampányok megrendelése
5. Az éves Google kampányok stratégiai tervezéséhez ajándékba kapsz 12 darab Landing Page-t, (érkező oldalt), ahová az aktuális hirdetéseket irányítjuk és aminek alapján az adott hónap kreatív anyagait sokkal könnyebben meghatározhatod.

Mi pontosan ezért, hogy valóban hatékony legyél, javasoljuk, hogy válaszd még most a Google stratégiai tervezést!

0 megjegyzés:

Népszerű bejegyzések