Kövess:

SzolgáltatásokSzolgáltatásaink átfogják a teljes céges kommunikációt


PR és stratégia
A hosszú távú üzletépítés stratégiája a PR-ral kezdődik, bármi történjék is ez segíti egy vállalkozás pályán tartását!

A stratégia megvalósításához a taktikai lépések sorát, a Marketing jelenti. Ez éves promóciókat, negyedéves kampányokat és havi akciókat jelent. 

A taktika megvalósítását a konkrét tettek jelentik, óránként és napi szinten, ez az Értékesítés. A stratégia és a taktika mit sem ér, ha nem zárjuk üzletkötéssel. A direkt üzletkötés mit sem ér hosszú távú stratégia nélkül.

Küldetés és értékesítés


Az értékesítésig vezető útvonal felépítéséhez minden egyes területet részletesen ki kell dolgozni. Forgatókönyvek és stratégiák nélkül, amiket folyamatosan ellenőrizhetünk, építhetünk egyre nehezebb megfelelően bővülni és talpon maradni.

Elvégezzük vállalkozások egyedi, iparáguknak és piacépítésüknek megfelelő kommunikációs terveik kidolgozását, a PR-tól az értékesítésig, azok munkatársaknak történő betanítását, hogy azok hatékonyan meg is valósuljanak.

A PR-hoz történetet és szövegeket kell teremteni


PR cikkek írása
A jó szöveg, a kiváló írás, érdeklődőket és követőket teremt. A rendszeres olvasók segítik a vállalat imázsának növelését és támogatják a száj propagandát. Az olvasók maguk lesznek, akik megosztják a történeteinket.

Mit ér a legtöbb ötlet, a legtöbb fontos megoldás, a legfontosabb események, ha nem fogalmazzuk meg őket? Akkor bizonyosan elvesznek, a belőlük eredő történetek viszont tovább élnek!

A szavak ereje az üzletépítésben semmilyen más hatással nem érhet fel.  Az online tartalomszolgáltatás, az online saját média legfontosabb eszköze a cikk és tanulmányírás!
 A PR fontos része, hogy folyamatosan megosszam történetemet a partnerekkel, vevőkkel, valamint folyamatosan képezzem őket termékeimmel, szolgáltatásommal kapcsolatban, hogy mint az adott terület szakértőjétől tőlem vásároljanak.

Ehhez elengedhetetlen a saját netes újság, a Blog,  amihez már egy sor közösségi média oldalnak kell kapcsolódnia, - Twitter, Facebook, Linkedin, YouTube, RSS csatorna, Pinteres – amivel mi össze is kapcsoljuk a Blogot, így téve hatékonyabbá a közösségi kommunikációt.

A Google, mint kommunikációs terület ma már kikerülhetetlen


Google Adwords
Termékeket, szolgáltatásokat ma már mindenki az interneten hasonlít össze. A termékeidhez, szolgáltatásaidhoz kötődő kulcsszavakra ezért releváns online találatokat kell mutatni a keresőknek! Amennyiben nem rád találnak azok, akik éppen keresnek, valamit a neten, a konkurenciánál fogják elkölteni a pénzük.

Folyamatos Google kampányok nélkül, folyamatosan vevőket veszítesz!

A Google az internetes keresésben világelső. Így a keresési feltételeinek megfelelően optimalizát oldalak, sokkal több minősített látogatót vonzanak. Google Kampányok segítségével, pedig kifejezetten azokat az érdeklődőket avathatjuk vevőkké, akik a mi termékeinket, szolgáltatásainkat keresik.


Építs közösséget a termékeid köré


Facebook hirdetések
A közösségépítés, a márka ismertség növelésének terepe, ahol kiaknázhatjuk és kamatoztathatjuk a kapcsolati tőkénk. A legnagyobb közösségépítő rendszer, a legjelentősebb közösségi média ma Magyarországon a Facebook.

Pontosan meghatározhatjuk a Facebook segítségével célcsoportunk, s nyithatunk új célcsoportok felé. Az érdeklődőket, követőkké; a követőket a termék, a szolgáltatás kipróbálóivá; a kipróbálókat vásárlókká; a vásárlókat állandó vevőkké avathatjuk, akik szívesen ajánlanak másoknak minket, mindezt a közzöségi média segítségével. 

A Facebook segítségével, ha jól ismerjük célcsoportunkat, akkor kifejezetten ebbe a tartozó felhasználókat – életkor, nem, családi állapot, érdeklődési kör, földrajzi terület - tudjuk elérni kampányainkkal. Vagy kampányaink segítségével pontosan meghatározható lesz, hogy ki a valódi célcsoportunk. Azok számára kell terméket fejlesztenünk, vagy egyedi ajánlatokat készíteni, akik a legrelevánsabbnak találják a hirdetésünk.

A Facebook oldalunk segíti a márkaépítést is, s hogy minél szélesebb körben ismerté váljunk. Új vevőket szerezzünk és a meglévőkkel mélyítsük a kapcsolatunk.

Kezdj el máshogy kommunikálni, mint a konkurensek még ma


SikerFilm Stúdió szolgáltatások
Szolgáltatásaink legfőbb területei ezek, kiegészülve a filmkészítéssel, amelyek révén egy cég teljes kommunikációs tevékenységét ki tudjuk szolgálni, de részfeladatok és kampányok kivitelezését is tökéletesen meg tudjuk oldani!

Legyen a te céged is a partnerünk, hogy a legfontosabb stratégiai területekre tudj koncentrálni a folyamatos fejlődés érdekében!

0 megjegyzés:

Népszerű bejegyzések